AutoCentrum Zevenbergen
AutoService Zevenbergen - Logo

AutoCentrum Zevenbergen

Voor een zorgeloze koopervaring van uw jong gebruikte auto, of laat u auto door ons professioneel poetsen. Uw auto weer in showroom staat

AutoService Zevenbergen
AutoService Zevenbergen - Logo

AutoService Zevenbergen

Uw specialist in auto reparatie, APK keuringen en onderhoudsdiensten voor alle soorten merken auto's.

Over ons

Welkom bij AutoCentrum Zevenbergen een onderneming die beheerd wordt door twee gepaasioneerde individuen met liefde voor auto's.

Alex Rijsdijk is opgegroeid in de garage en heeft samen met zijn vader, Anthon Rijsdijk, die al meer dan 20 jaar zijn eigen garage runt, aanzienlijke kennis en expertise verworven.

Wouter Mevius heeft een studie afgerond op het gebied van web- en app-ontwikkeling. Na zijn studie heeft hij gewerkt voor een softwarebedrijf dat softwareprogramma's ontwikkelt voor tankstations en autowasstraten, waardoor hij al vroeg in aanraking kwam met de automotive industrie.

We waren beiden toe aan een nieuwe uitdaging en hebben besloten om AutoCentrum Zevenbergen op te richten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte auto's, we hebben één belangrijk doel voor ogen: eerlijkheid en vertrouwen op de eerste plaats zetten. Bij AutoCentrum Zevenbergen streven we ernaar om onze klanten de zorgeloze ervaring te bieden die ze verdienen bij de aanschaf van hun jong gebruikte auto.

Team foto
Logo

Samenwerking

Met grote trots zijn wij partner van Autoservice Zevenbergen, een gevestigd bedrijf met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche. Autoservice Zevenbergen heeft gedurende deze periode een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van het onderhouden en repareren van auto's van alle soorten merken. Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd en onderhouden door Autoservice Zevenbergen, waardoor we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

  • Al ruim 20 jaar ervaring
  • Alle soorten merken
  • Eerlijk en vertrouwd
  • Klant gericht advies
  • Top service
  • Staat altijd voor u klaar

Neem contact met ons op

Vul het formulier in wij nemen contact met u op, of kom langs voor een kop koffie!